Νέα τυποποιημένα προϊόντα από τον Συνεταιρισμό Ζαγοράς

Συμπλήρωσε 100 χρόνια και συνεχίζει με νέα επιχειρηματικά σχέδια

Την κυκλοφορία νέων τυποποιημένων προϊόντων ανακοίνωσε ο διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου κος Διονύσης Βαλασσάς, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Συνεταιρισμού.

Μέσα στο 2016 θα μπορούμε να απολαύσουμε χυμό μήλου, τσιπς μήλου και πετιμέζι από φυρίκι, όλα Ζagorin. Αφού μίλησε για την πορεία του Συνεταιρισμού μέσα σ΄αυτά τα 100 χρόνια αναφέρθηκε στα νέα επιχειρηματικά σχέδια όπως την επέκταση των εξαγωγών την αύξηση των παραγωγών και μελλοντικά το άνοιγμα προς το ελαιόλαδο κοντά στην περιοχή της Ζαγοράς στο Ανατολικό Πήλιο.

O Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου θεωρείται σήμερα ένας υγιής επιχειρηματικά συνεταιρισμός που επηρεάστηκε από την κρίση αλλά αντέχει και αναπτύσσεται, αφού είναι ο κυριότερος φορέας εμπορικής δραστηριότητας και ανάπτυξης στην περιοχή του Ανατολικού Πηλίου.

(από αριστερά) Κων/νος Χαρδαβέλλας -διαιτολόγος, Διονύσης Βαλασσάς -διευθυντής Αγρ. Συνεταιρισμού Ζαγοράς, Δέσποινα Βαρούτα- αντιπρόεδρος Δ.Σ. Αγρ. Συνεταιρισμού Ζαγοράς.
(από αριστερά) Κων/νος Χαρδαβέλλας -διαιτολόγος,
Διονύσης Βαλασσάς -διευθυντής Αγρ. Συνεταιρισμού Ζαγοράς,
Δέσποινα Βαρούτα- αντιπρόεδρος Δ.Σ. Αγρ. Συνεταιρισμού Ζαγοράς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.