Ηλεκτρονική πλέον η «Οικο-Ενημέρωση»

«Η ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ περνάει σε μια νέα εποχή και ύστερα από 17 χρόνια ευδόκιμης παρουσίας της εφημερίδας στα οικολογικά πράγματα της χώρας, είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε την έντυπη έκδοση και να περάσουμε στην ηλεκτρονική», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας.
Όπως τονίζει, «ήταν αδύνατο να συνεχίσουμε αντιμετωπίζοντας το κόστος της έντυπης έκδοσης (για το οποίο συνεισφέραμε εξ ιδίων οικονομικά), ιδιαίτερα μετά την «επέλαση»της εφορίας εναντίον της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας. Σχετικές πληροφορίες θα δείτε στο Σημείωμα της Σύνταξης και τις σελίδες 26,27,28. Στόχος τους να σβήσουν κάθε φωνή που αντιστρατεύεται στις επιδιώξεις τους. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερο περιβάλλον και ποιότητα ζωής Ελπίζοντας και στη δική σας βοήθεια.
Επισυνάπτουμε το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας μας και σας παρακαλούμε να καταβάλετε τη συνδρομή σας, που πλέον αντί 20 ευρώ το χρόνο (για τους συνδρομητές) θα είναι 10 ευρώ. Ένα μικρό ποσό ίσως για σας, για ένα ολόκληρο χρόνο, αλλά μια σημαντική βοήθεια για εμάς.
Η κατάθεση μπορεί να γίνει στην ALPHA BANK, στον αριθμό λογαριασμού: 310-00-2786016087, IBAN: GR95 0140 3100 3100 0278 6016 087 που είναι στο όνομα της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας. Ως καταθέτη βάλετε το επώνυμό σας πρώτα και μετά την οδό που μένετε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.