Η Μ. Χρυσοβελώνη για τον Μηχανισμό Υποστήριξης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Ερώτηση για τον Μηχανισμό Υποστήριξης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – ΕΟΠΥΥ κατέθεσε στους αρμόδιους υπουργούς η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη συγκεκριμένα, αναφέρει: Στις 5-3-14 ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας κ. Καλλίρης εξέδωσε την υπ’αριθμ. 4/2014 διακήρυξη για την επιλογή αναδόχου του έργου «Μηχανισμός Υποστήριξης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ» που εντάχθηκε στο Επιχ. Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΠΑΝΑΔ) του ΕΣΠΑ, ευθύνης του υπουργείου Εργασίας. Πρόκειται για ένα θολό έργο που θα εκτελεστεί μέσα σε ένα έτος με προϋπολογισμό 3,9 εκατ. Ευρώ!

Επειδή τίθενται πολλά ερωτήματα σε σχέση με την χρησιμότητα του έργου «Μηχανισμός Υποστήριξης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ» ερωτάσθε:
1. Έχει ενημερωθεί το υπουργείο Εργασίας για τα αποτελέσματα του παραπάνω διαγωνισμού; Ποιες ήταν οι απόψεις σας σχετικά με το περιεχόμενο του χρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ έργου πριν την ένταξη του στο ΕΠΑΝΑΔ;
2. Ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί ο εν λόγω διαγωνισμός όπως προκηρύχθηκε από το υπουργείο Υγείας;
3. Ποιος είναι ο ανάδοχος και ποιο το τελικό (συμβατικό) κόστος του έργου;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.