Η 12η γιορτή κάστανου το τριήμερο στον Κισσό

Η καθιερωμένη γιορτή κάστανου θα γίνει από τις 25-27 Οκτωβρίου, στην πλατεία Αγ. Μαρίνας Κισσού. Το πρόγραμμα της 12ης Γιορτής Κάστανου περιλαμβάνει: Σάββατο 25/10, ώρα 5μ.μ., έναρξη γιορτής, χαιρετισμοί επισήμων, άνοιγμα περιπτέρων, ώρα 9μ.μ. και όσο πάει… «Γλυκιά καληνύχτα».
Κυριακή 26/10, ώρα 9π.μ., άνοιγμα έκθεσης, εκκλησιασμός στην Αγία μαρίνα Κισσού, ώρα 12μ. έως 2μ.μ.μ\, ενημέρωση για το κάστανο και την καλλιέργεια του στην αίθουσα του σχολείου, ώρα 4μ.μ. Τμήματα χορευτικών θα μας παρασύρουν σε Πηλιορείτικος και άλλους ρυθμούς, ώρα 8μ.μ. και όσο πάει… σας καληνυχτίζουμε με την Μαρίνα Μπαρούτα και της κομπανίας της και με «Κάστανο & Αλάτι».
Δευτέρα 27/10, ώρα 10π.μ. έως 5μ.μ., σας κερνάμε ψητά και βραστά κάστανα Πηλίου, μαζί με κόκκινο κρασί. Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων θα λειτουργήσει στην αίθουσα του πρώην δημοτικού σχολείου έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Στο βουνό των Κενταύρων και… του κάστανου».
Η εκδήλωση οργανώνεται από την Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου, μαζί με τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Γυναικών Ζαγοράς & Ανηλίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς «ΖΑΓΟΡΙΝ» και τους καστανοπαραγωγούς του Δήμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.