Κέντρα Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (12 σεμινάρια), ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (10 σεμινάρια), ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (8 σεμινάρια), ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (20 σεμινάρια), ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ (9 σεμινάρια), ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ (10 σεμινάρια), ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ (9 σεμινάρια) και αρκετά ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ από ένα σύνολο 74 προτεινόμενων σεμιναρίων. Εκτενής αναφορά στα σεμινάρια γίνεται στο έντυπο της αίτησης.
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο γραφείο του Κ.Δ.Β.Μ. (κοινωφελής επιχείρηση Δήμου) και στον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας ΚΔΒΜ Πολίτη Αντώνη. Επίσης μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στον χώρο του πρώην Δημαρχείου Τσαγκαράδας αλλά και στα γραφεία των τοπικών κοινοτήτων κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας τους.

Τηλ: 6981120257, 2426023708

email: [email protected] , [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές χωρίς χρονικό περιορισμό, ωστόσο η ταχύτερη συλλογή αιτήσεων θα σημάνει ταχύτερη διεξαγωγή σεμιναρίων. Οι αιτήσεις του προηγούμενου έτους που δεν ικανοποιήθηκαν ακόμη, είναι κανονικά σε ισχύ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.