Καλός ο καιρός και αλλαγή, μετά το Δεκαπενταύγουστο

Καλός θα διατηρηθεί ο καιρός στη Μαγνησία τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».
Πιο συγκεκριμένα, για το Σάββατο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20…31 οC.
Την Κυριακή, ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20…32 οC.
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20…32 οC.
Οι ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας για την Τρίτη, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία σε άνοδο (η ανώτερη 32-34 0C) . Την Τετάρτη ίδιες οι συνθήκες και η θερμοκρασία σε άνοδο (η ανώτερη 33-35 0C) .
Ο Αύγουστος

Σύμφωνα με τις τάσεις που καταγράφει ο «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», ο Αύγουστος, είναι από τους πιο ασταθείς των τελευταίων χρόνων. Μέχρι τις 15 του μήνα, θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με θερμοκρασίες και στη συνέχεια θα πέσουν ίσως και χαμηλότερα από τον μέσο όρο, λόγω έντονου βόρειου ρεύματος. Δεν αναμένονται γενικά αστάθειες. Από τις 15-30 Αυγούστου, θα υπάρχουν διαστήματα που θα θυμίζουν φθινόπωρο, καθόσον θα εμφανίζονται παροδικές αστάθειες με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες για τον μήνα. Στο τελευταίο πενθήμερο θα μας θυμίσει ότι είναι καλοκαιρινός μήνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.