Ανεργία και τραυματισμός σε ατύχημα «βρόγχος» για έναν 28χρονο

Η ανεργία σε συνδυασμό με τα προβλήματα που του άφησε τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα που είχε προ μερικών χρόνων, φαίνεται ότι ήταν η αιτία ένας 28χρονος να θέσει τέρμα στη ζωή του σήμερα το απόγευμα, μερικά μέτρα από το σπίτι που διέμενε, το 5ο χλμ. του δρόμου Αγριάς Δράκειας, στη θέση «Ταράτσες».

Τον αυτόχειρα βρήκε απαγχονισμένο, σε απόσταση 10 μέτρων από το σπίτι του, ο πατέρας του, στις 7 σήμερα το απόγευμα, ενώ η Αστυνομία, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός, που ήταν άνεργος, προ περίπου πέντε χρόνων τραυματίστηκε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, κάτι που είχε αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα κάτω άκρα, ενώ οι γιατροί του είχαν τοποθετήσει λάμα και στη μέση.

Φαίνεται ότι τα προβλήματα αυτά, σε συνδυασμό με την ανεργία, του δημιούργησαν προβλήματα και τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημά του, σήμερα το απόγευμα, περίπου 10 μέτρα από το σπίτι, όπου διέμενε με τους γονείς και άλλα εννιά αδέλφια.
Πήρε λοιπόν ένα σχοινί και αφού έφτιαξε βρόγχο, το πέρασε σε κλαδί ύψους 2,5 μ. περίπου σε μια μουριά και, αφού πάτησε σε τσιμεντόλιθο πέρασε το βρόγχο στο λαιμό, το οποίο στη συνέχεια έριξε με το πόδι του, έθεσε τέλος στη ζωή του.
Τον άτυχο νέο βρήκε ο πατέρας του και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.