«Λ.Ε.»: Στη Μαγνησία και όχι σε άλλο νομό υποψήφιος ο Κ. Δελημήτρος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο, η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας με ανακοίνωσή της τονίζει ότι «οφείλει να διευκρινήσει ότι ουδέποτε υπήρξε έστω και σκέψη από οποιονδήποτε και οπουδήποτε κι αν βρίσκεται και αναφέρεται σ’ αυτήν, περί πιθανής υποψηφιότητας του συντρόφου Κ. Δελημήτρου σε άλλη εκλογική περιφέρεια απ’ αυτήν της Μαγνησίας.
Ο σύντροφος Κώστας Δελημήτρος θα είναι και στην κρίσιμη για το Λαό και τον τόπο εκλογική αναμέτρηση της 20ης του Σεπτέμβρη, υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στη Μαγνησία, οι πολίτες της οποίας τον τίμησαν με την ψήφο τους στις 25 Γενάρη.
Στη Μαγνησία των μεγάλων προβλημάτων, της ανεργίας, της αποβιομηχάνισης, της χτυπημένης από τις μνημονιακές πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
Θα δώσει τη μάχη μαζί με τους συντρόφους του της Λαϊκής Ενότητας και τους πολίτες της Μαγνησίας για να μπει -και τοπικά- ένα πρώτο ανάχωμα στη λαίλαπα της αντιλαϊκής επίθεσης στις ανάγκες, τα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια, το βιοτικό επίπεδο των πολιτών.
Θα δώσει τη μάχη για να εκφραστεί και να στεγαστεί πολιτικά το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Λαού μας της 5ης Ιούλη, για να διώξουμε Μνημόνια και Τρόϊκες, για να μπει τέλος στην εξαθλίωση και την υποταγή της πατρίδας μας και του Λαού της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.