Με καλό καιρό τα Χριστούγεννα

Επιβεβαιώνονται τελικά οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για τον καιρό των Χριστουγέννων στη Μαγνησία, κάτι που είχε έγκαιρα αναφέρει και ο μετεωρολόγος της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Θεοφάνης Τακούδης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», για αύριο Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04…09 οC.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02…13 οC.

Τα Χριστούγεννα, ο καιρός θα διατηρηθεί και πάλι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02…13 οC.

Οι ενδείξεις για το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος, το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία σε πτώση και η ανώτερη θα κυμανθεί από 09-11 οC.

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και η θερμοκρασία σε πτώση (η ανώτερη 08-10 οC).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.