Μουσικό ταξίδι για… «Το χαμόγελο του παιδιού»

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στο «Άξιον Εστί»

Ο Πολυχώρος Εκπαίδευσης και Ψυχαγωγίας άξιον εστί, οργανώνει τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, ώρα 21:00 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο του «Άξιον εστί», μία συναυλία Αγάπης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ένα Μουσικό Ταξίδι με την Υψίφωνο Σύλβια Τσιμπανάκου, τον Μαέστρο Πάνο Γαλανόπουλο και τους μαθητές- μαθήτριες των δομών του Δημοτικού Σχολείου και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του άξιον εστί.

Ο Μάνος Χατζιδάκις και η Edith Piaf θα ζωντανέψουν μέσα από τη μοναδική φωνή της Σύλβιας Τσιμπανάκου με τη συνοδεία στο πιάνο του Πάνου Γαλανόπουλου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του άξιον εστί θα συνοδέψουν με χορογραφίες τη μουσική επένδυση της βραδιάς.
Το Μουσικό Ταξίδι θα «ξεκινήσει» με την Παιδική Ορχήστρα Κρουστών Orff του άξιον εστί.
Σκοπός αυτής της βραδιάς είναι να εδραιωθεί μια σχέση αγάπης και εθελοντισμού ανάμεσα στον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τους Πολίτες του Βόλου. Εκπρόσωποι του Οργανισμού από το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης Θεσσαλίας, θα παραβρεθούν πραγματοποιώντας παρουσίαση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες www.axionesti.gr FB/ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, 2421027767, www.hamogelo.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.