Μόδα οι γάμοι σε Σκιάθο – Σκόπελο

Εκατοντάδες μελλόνυμφοι από όλον τον κόσμο τα τελευταία χρόνια επιλέγουν τα ελληνικά νησιά, ανάμεσά τους τη Σκιάθο και τη Σκόπελο για «ονειρεμένους» γάμους.

Τα ζευγάρια ζουν το μύθο τους στην Ελλάδα, συνδυάζουν το μήνα του μέλιτος και όλο το ονειρεμένο πακέτο τους κοστίζει φθηνότερα από έναν συμβατικό γάμο στην πατρίδα τους.

Το «Μάμα Μία!» σίγουρα βοήθησε τη Σκόπελο, αλλά και η Σκιάθος πλέον ανταγωνίζεται εδώ και χρόνια τις κορυφαίες επιλογές σε κάποιες λίστες με τους καλύτερους γαμήλιους προορισμούς στον κόσμο.

O πολιτικός γάμος συνήθως γίνεται δίπλα στο κύμα, όπου τα ξενοδοχεία έχουν ετοιμάζει το χώρο για τη γαμήλια τελετή και τα ζευγάρια μαζί με τους φίλους τους απολαμβάνουν τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Μετά την τελετή ακολουθεί γαμήλιο γλέντι με εδέσματα από την ελληνική κουζίνα, που συνοδεύονται από κρασιά, σαμπάνιες και κοκτέιλ.

Η οργάνωση του γάμου ζευγαριών της αλλοδαπής στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια γίνεται από εξειδικευμένα γραφεία, ενώ υπάρχουν και ζευγάρια που κανονίζουν τα διαδικαστικά απευθείας με τα ξενοδοχεία.

Τη νέα τάση ενισχύει ο καλός καιρός τους θερινούς μήνες στη χώρα μας, οι υψηλές υπηρεσίες, η φυσική ομορφιά των νησιών, το φοβερό ηλιοβασίλεμα, η ισχυρή κουλτούρα και ιστορία του τόπου μας και το προσιτό κόστος…

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LARISSANET

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.