Μ.Καπάνη: Δώστε μου τη δύναμη, να δώσω τη μάχη…

Στο Δ. Ρήγα Φεραίου έκλεισε την περιοδεία της η υποψήφια βουλευτής

Το κύκλο των περιοδειών της έκλεισε η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας, Μαρία Καπάνη, με επίσκεψη στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Η κ. Καπάνη επέλεξε συμβολικά να βρεθεί στο συγκεκριμένο Δήμο, θέλοντας να δείξει πως σαν βουλευτής του Νομού δε θα δώσει βαρύτητα μόνο στο κέντρο του Βόλου, αλλά και σε όλους τους μεγάλους και μικρούς Δήμους, όπως και στα νησιά της Μαγνησίας.
Σημαία της, όπως η ίδια δήλωσε, θα αποτελέσει η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών της Μαγνησίας, χωρίς αποκλεισμούς. Στόχος της να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στους τομείς της ασφάλειας και της υγείας, έχοντας όμως πάντα στραμμένο το βλέμμα σε όλες αυτές τις ενέργειες και τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για την άμεση μείωση της ανεργίας.

Μετά το τέλος της επίσκεψης της, η υποψήφια βουλευτής δήλωσε: Ευχαριστώ ολόψυχα τους πολίτες και τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου για την θερμή υποδοχή τους. Θα είμαι δίπλα τους σε κάθε διεκδίκηση και θα δώσω μαζί τους σκληρό αγώνα. Η προεκλογική μου εκστρατεία τελειώνει κάπου εδώ και δε σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί από την ανταπόκριση του κόσμου και την στήριξή του.

Δεν θέλω να υποσχεθώ πολλά. Δε θέλω να δεσμευτώ για περισσότερα. Ο κόσμος είναι χορτασμένος από υποσχέσεις. Το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι πως θα κυκλοφορώ καθημερινά ανάμεσα στους πολίτες. Το γραφείο μου και το τηλέφωνο μου θα είναι πάντα ανοιχτό γι αυτούς. Δε θα αφήσω καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Ζήτω αρχικά τη ψήφο σας και αμέσως μετά τη συνεργασία σας. Σας δίνω το λόγο μου, πως θα σταθώ δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα, χωρίς να ζητήσω την κομματική σας ταυτότητα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και συνεργαζόμενη με όλους φορείς και τους υπόλοιπους Βουλευτές του Νομού, να δώσω άλλον αέρα στη Μαγνησία. Θέλω η Μαγνησία μας να γίνει πρότυπο Νομού. Με σχέδιο, με συνεργασία, με θέληση και αγάπη, θα τα καταφέρουμε. Δώστε μου τη δύναμη να δώσω τη μάχη. Δεν θα σας απογοητεύσω. Πάμε να κάνουμε την ανατροπή. Πάμε για την ανανέωση, μόνο αυτή μας σώζει! Δεν είμαστε ευχαριστημένοι απ όσα έχουμε και αυτό δε θα αλλάξει αν δεν αλλάξουν αυτοί που μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα. Τη Δευτέρα ξεκινά ένας νέος κύκλος για τη Μαγνησία και σας θέλω δίπλα μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.