Μ. Χρυσοβελώνη: “Διοδιολαγνεία και λήθη σε βάρος της Θεσσαλίας δεν συγχωρούνται” 

Ευθεία επίθεση με ντοκουμέντα της Βουλευτού Μαγνησίας κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Ευθεία επίθεση  κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού εξαπέλυσε η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παρουσιάζοντας μάλιστα και ντοκουμέντα, τα επίσημα πρακτικά της Βουλής από τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης, Κατασκευής, Χρηματοδότησης, Λειτουργίας, Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) και ρύθμιση συναφών θεμάτων», τον Ιούλιο του 2007, αποδίδοντάς του ευθύνες για τα ληστρικά, όπως τα χαρακτηρίζει, διόδια που πληρώνουν όσοι διέρχονται από την Ε65 αλλά και την ΠΑΘΕ.

Στην ανακοίνωσή της η κα Χρυσοβελώνη τονίζει τα εξής: “Διαβάζοντας προχθές τις «διαρροές» του Κώστα Αγοραστού σε Θεσσαλικά ΜΜΕ διαπίστωσα πως δεν δείχνει καμία μεταμέλεια για τα διόδια σε Ε65 και ΠΑΘΕ που ψήφιζε το καλοκαίρι του 2007 με χέρια και με πόδια. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με κατηγορεί επειδή υπενθύμισα στους Θεσσαλούς τα αδιαμφισβήτητα αυτά γεγονότα!

Επειδή η λήθη δεν μπορεί να σκεπάσει τόσο σοβαρά λάθη, δίνω στη δημοσιότητα τα πλήρη πρακτικά των συνεδριάσεων του θερινού τμήματος της Βουλής (12-7-2007 και 1-8-2007) όπου ο Κώστας Αγοραστός, και με την ιδιότητα του τότε εισηγητή της ΝΔ, υπερασπιζόταν με πάθος τις παραχωρήσεις σε ιδιώτες (ληστρικά διόδια) τόσο για τον Ε65 όσο και για την ΠΑΘΕ.

Αν επρόκειτο τότε περί λάθους του Κ. Αγοραστού, η πολιτική εντιμότητα του επιβάλλει να το αναγνωρίσει δημόσια, έστω και μετά από 7 χρόνια, και να σταματήσει να κοροϊδεύει τους Θεσσαλούς με κροκοδείλια δάκρυα.

Επισυνάπτονται χωρίς άλλα σχόλια τα επίσημα πρακτικά της Βουλής (θερινού τμήματος 2007) με τις ομιλίες του Κ. Αγοραστού για τα 2 νομοσχέδια.

Πρακτικά της Βουλής 1 

Πρακτικά της Βουλής 2 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.