Μ. Χρυσοβελώνη: «Η χρήση ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων συνιστά άμεση κρατική ενίσχυση»

Τη Δευτέρα, εν όψει της συνεδρίασης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, η οποία εξετάζει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την δέσμευση περιουσιακών στοιχείων καταχραστών του δημοσίου χρήματος, η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατέθεσε νέα τροπολογία για τις οικονομικές ενισχύσεις που λαμβάνουν πολιτικά κόμματα από το κράτος.

Μετά την κατάθεση της 2ης αυτής τροπολογίας της για την προσαρμογή του θεσμικού πλαισίου για τα οικονομικά των κομμάτων, η Μ. Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Είναι προφανές πως η λειτουργία κομματικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών γίνεται δυνατή με την χρήση συχνοτήτων που αποτελούν κρατική περιουσία. Θα έπρεπε να είναι εξίσου προφανές σ’ όλους πως όταν ένα κόμμα εμπλέκεται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η παραπάνω κρατική ενίσχυση θα πρέπει να διακόπτεται άμεσα.
Ελπίζω ότι σήμερα ο κ. Αθανασίου θα πάρει κάποια θέση σε σχέση με την συγκεκριμένη τροπολογία, κάτι που δεν έκανε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με την πρόταση μου για την άμεση αναστολή κρατικής χρηματοδότησης τυχόν εμπλεκομένων κομμάτων σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ περιμένουμε το ίδιο ακριβώς και από όλα τα άλλα κόμματα που σιώπησαν μέχρι σήμερα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.