Μ. Χρυσοχοΐδης: «Τα πλευρικά διόδια είναι εμπόδια στα τροχαία ατυχήματα»

Σε δήλωσή της η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΛ, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφέρει «Τα ψέματα τελείωσαν για την Θεσσαλία. Όταν ο κ. Χρυσοχοΐδης δηλώνει πως η λύση στο πρόβλημα οδικής ασφάλειας της Κεντρικής Ελλάδας είναι οι περισσότεροι πλευρικοί σταθμοί, δηλαδή και νέα (!) διόδια, τότε τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ καθαρά. Ακόμα και για εκείνους που δεν θέλουν να δουν.

Για όσους δηλαδή προτείνουν απαγορεύσεις κυκλοφορίας και μεταβιβάσεις κυριότητας των έργων στην Παλαιά Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας, ο χρόνος συζήτησης μεσοβέζικων ή ιδιοτελών λύσεων έχει τελειώσει.

Απευθύνομαι για ακόμα μια φορά σε όλους τους βουλευτές Λάρισας και Μαγνησίας που δεν στήριξαν τροπολογία μου για την κατάργηση των σημερινών εξωφρενικών διοδίων στη ΠΑΘΕ.

Η απουσία και η αποχή δεν είναι λύσεις. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό από όσα πρότεινα εγώ για το θέμα των διοδίων, ας το συζητήσουμε δημόσια και ας συμφωνήσουμε επιτέλους.

Όμως πρέπει να το κάνουμε γρήγορα. Γιατί όσο πετάμε την μπάλα στην εξέδρα, όχι μόνο δεν θα ξεφορτωθούμε τα υπάρχοντα άδικα διόδια αλλά θα βλέπουμε να εγκαθίστανται στην Θεσσαλία και νέοι «πλευρικοί» σταθμοί διοδίων…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.