Οι … αδυναμίες στον τουρισμό μετατράπηκαν σε πλεονεκτήματα

Με το πρόγραμμα project Pelion Voucher, All inclusive

Οι … αδυναμίες στον τουρισμό, φαίνεται ότι μετατράπηκαν πλέον σε πλεονεκτήματα, μέσα από το πρόγραμμα project Pelion Voucher, All inclusive, το οποίο, είναι ένα εναλλακτικό all inclusive τουριστικό πακέτο στο Βόλο και το Πήλιο, που προσφέρει στους επισκέπτες της περιοχής, ομάδα επιχειρηματιών του τουρισμού.
Πρόκειται ουσιαστικά για δελεαστικές προσφορές, με τον τίτλο «Easy go Pelion με pelion voucher και η πρόταση παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, παρουσία επιχειρηματιών που ανήκουν στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο.
Η νέα προσπάθεια του Les Hirondelles αφορά επί της ουσίας, ένα all inclusive πακέτο τόσο για το Βόλο όσο και για το Πήλιο. Ουσιαστικά, εκδρομείς που θα επισκεφθούν την περιοχή θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς ενός ολοκληρωμένου πακέτου διακοπών που δεν θα περιορίζεται στην ενοικίαση μόνο ενός δωματίου. Θα μπορούν να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχείο, να προαγοράζουν πακέτο για δραστηριότητες, να κάνουν κράτηση για να παρακολουθήσουν ένα γεγονός- event, να προαγοράζουν ένα γεύμα σε εστιατόριο, το ποτό τους κ.α..
Οι επιχειρηματίες που συνεργάζονται στο δίκτυο, (έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον 100 περίπου) θα έχουν άμεσο όφελος από τους πελάτες, ενώ οι επισκέπτες θα κερδίζουν εκπτώσεις από τις συνεργαζόμενες με το δίκτυο επιχειρήσεις που μπορεί να φθάνουν και το 40%.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η πρωτοβουλία έχει στόχο να ξεκινήσει να εφαρμόζεται με την επίσημη έναρξη της θερινής περιόδου. Οι επιχειρήσεις εξάλλου που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα προβάλλονται σε τουριστικό οδηγό, στο διαδίκτυο, θα αυξήσουν την κατανάλωση, την πιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών κ.α.
Πληρ. στο 24210-32171, www.pelionvoucher.com και www.leventis-hospitality.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.