Οκτώ συλλήψεις στη Μαγνησία για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Οκτώ συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες στη Μαγνησία για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ βεβαιώθηκαν 200 παραβάσεις στο πλαίσιο εξόρμησης της Τροχαίας, για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Η εξόρμηση είχε Πανθεσσαλικό χαρακτήρα και συνελήφθησαν εννέα Έλληνες για στέρηση άδειας οδήγησης, ενώ βεβαιώθηκαν 537 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σε επίπεδο Μαγνησίας, έγιναν οκτώ συλλήψεις Ελλήνων, διότι οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα αυτοκίνητα και δίκυκλα και κατά των συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος (με δακτυλοσκόπηση και κατάθεση του δίνουν στην Τροχαία), αφέθηκαν ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν διοικητικές κυρώσεις που είναι πρόστιμο της τάξης των 200 €. Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που κάποιος οδηγός συλληφθεί να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και το όχημα δεν είναι δικό του, υποβάλλεται μήνυση και κατά του ιδιοκτήτη.

Όσον αφορά στις παραβάσεις βεβαιώθηκαν 200 και συγκεκριμένα οκτώ για οδήγηση, 17 για στέρηση ασφαλιστήριου συμβολαίου, 53 για παράβαση των ορίων ταχύτητας, 10 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 26 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, καθώς και 86 λοιπές παραβάσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.