Ομιλία για τα «ζευγάρια σε κρίση»

Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 στον Πολυχώρο Tέχνης του Ωδείου Φουντούλη, (Αντωνοπούλου 17 και Δημητριάδος), στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η ομιλία της κ. Aντωνίας (Ντένιας) Αλεξοπούλου με θέμα ” Zευγάρια στην κρίση ” και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις κοινού.

Η κ. Aντωνία Αλεξοπούλου είναι Ψυχολόγος με ειδίκευση στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου το 2007 και από το τετραετές Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Έκανε την Πρακτική άσκηση στη Β΄ Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και εργάστηκε επί δύο χρόνια ως Ψυχολόγος στα εξωτερικά ιατρεία Ψυχολόγων του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου ”Αχιλλοπούλειο” με πρόγραμμα STAGE του ΟΑΕΔ. Παρείχε διασυνδετική σε όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου συνεργαζόμενη με ειδικούς του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Βόλου στην παρακολούθηση οικογενειών και ζευγαριών.

Συμμετείχε στην ενέργεια κατάρτισης με τίτλο ”Εκπαίδευση-Κατάρτιση Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας” που ήδη υπηρετούν στο Νοσοκομείο Βόλου και στην ενέργεια με τίτλο ”Dialogue is the change” στο θεραπευτικό μοντέλο του ”Ανοιχτού Διαλόγου” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η κ. Aντωνία Αλεξοπούλου έχει ειδίκευση στις επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες δημιουργίας και διατήρησης σχέσεων. Συμμετέχει συχνά σε Συνέδρια και Ημερίδες με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση και συνεργάζεται με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην περιοχή του Βόλου. Ασκεί επίσης συγγραφική δραστηριότητα στον τοπικό τύπο και υπήρξε συνεργάτης στην εκπομπή ”Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” για ένα χρόνο.
Σήμερα, εργάζεται στο ιδιωτικό της γραφείο ως Ψυχοθεραπεύτρια. Δουλεύει με εφήβους και ενήλικες παρέχοντας υπηρεσίες ατομικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, θεραπεία ζευγαριών και συντονίζει θεραπευτικές ομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.