Ο Δήμος Αλμυρού αποχαιρετά τους τελευταίους επιβάτες

Εκδήλωση το Σάββατο για την τελευταία πτήση

O Δήμος Αλμυρού και το ΝΠΔΔ στα πλαίσια μιας οργανωμένης δράσης για την τουριστική προβολή της περιοχής μας, θα επισκεφτεί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:30 πμ το πολιτικό αεροδρόμιο και θα αποχαιρετίσει τους επιβάτες της τελευταίας πτήσης της φετινής σεζόν – μια ομάδα αυστριακών τουριστών – προσφέροντάς τους τοπικά προϊόντα και ένα φυλλάδιο στη γερμανική γλώσσα με τις ομορφιές του τόπου μας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι αυστριακοί τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πολιτισμό μας και την παράδοση αφού θα παρακολουθήσουν και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Θα βιώσουν με αυτόν τον τρόπο την ελληνική φιλοξενία η οποία μαζί με την ιστορία, τον πολιτισμό και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον συνθέτουν ένα απαράμιλλο ψηφιδωτό, που διασφαλίζουν τη μοναδικότητα του ελληνικού τουρισμού. Θα προσκληθούν να επισκεφτούν τη Νοτιοδυτική Μαγνησία και το Δήμο Αλμυρού το επόμενο καλοκαίρι το 2015, ώστε να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας και να γευτούν τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα μας.

Ο Αλμυρός και η ευρύτερη περιοχή μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο της τουριστικής επίσκεψης. Διαθέτει φιλόξενο ανθρώπινο δυναμικό, άριστα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, αρχαιολογικούς χώρους υψηλού ενδιαφέροντος, πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία, φυσικό περιβάλλον που συνδυάζει ομορφιές του βουνού και της θάλασσας, με τις γραφικές της παραλίες, αλλά και πλούσια πολιτιστική παράδοση. Επομένως μπορεί να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο και ιδανικό προορισμό για μια ταξιδιωτική εμπειρία.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην εκδήλωση προβολής του τόπου μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.