Ο Νίκος Μαζιώτης πίσω από τη ληστεία στο Βελεστίνο

Βασικό ύποπτο τον θεωρούν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής

Ο Νίκος Μαζιώτης είναι ο βασικός ύποπτος της ληστείας που είχε γίνει στο Βελεστίνο τον προηγούμενο Αύγουστο, σύμφωνα με αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσία.

Θυμίζουμε, ότι η ένοπλη ληστεία έγινε στις 14 Αυγούστου, στο Βελεστίνο, από πέντε αγνώστους που κρατώντας πυροβόλα όλα καλάσνικοφ μπήκαν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 317.420 ευρώ, ενώ δεν πείραξαν κανέναν από τους έξι πελάτες και τους τέσσερις υπαλλήλους.

Οι πέντε δράστες, που φορούσαν βερμούδες και γυαλιά και έφεραν βαρύ οπλισμό, μπήκαν στην τράπεζα και ζήτησαν από τον διευθυντή να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, για να πάρουν τα χρήματα που υπήρχαν.

Μάλιστα οι ληστές φάνηκε ότι ήταν αρκετά «διαβασμένοι», καθώς δήλωσαν ότι θα περίμεναν για 12 λεπτά, χρόνος όσος χρειάζεται για την χρονοκαθυστέρηση που διαθέτουν τα χρηματοκιβώτια. Μιλούσαν δε καλά Ελληνικά.

Τη στιγμή εκείνη στην τράπεζα βρισκόταν έξι πελάτες, ο διευθυντής, ο προϊστάμενος, καθώς και δύο ταμίες και οι ληστές, ψύχραιμοι, περίμεναν για 12 λεπτά και όταν άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, πήραν τα χρήματα και έφυγαν ανενόχλητοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.