Δεν υπογράφει ο Π. Μουτσινάς κείμενο για την εκλογή Προέδρου

Κείμενο με τρία κεντρικά ζητήματα που αφορούν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τις εθνικές εκλογές και την συνταγματική αναθεώρηση, διακινείται τις τελευταίες ώρες στη Βουλή με πρωτοβουλία Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών με στόχο να βρεθεί μια συναινετική λύση που θα έχει την υπογραφή όσων γίνεται περισσοτέρων βουλευτών.
Ο Π. Μουτσινάς διαψεύδει με δήλωσή του στο magnesianews.gr, το γεγονός ότι φέρεται να είναι μεταξύ των βουλευτών που υπογράφουν για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, το κείμενο αυτό είναι ελαφρώς διαφοροποιημένο από το κείμενο που υπέγραψαν έξι μέλη της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΗΜΑΡ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προτείνεται:

Εκλογή Προέδρου και Συνταγματική Αναθεώρηση από αυτή τη Βουλή
Εκλογές εντός ορατού χρονοδιαγράμματος, εντός όμως του 2015.
Αυτό το τελευταίο είναι η ελαφρά διαφοροποίηση της νέας πρωτοβουλίας καθώς τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ προσδιόριζαν τις εθνικές εκλογές μέχρι τον Μάιο του 2015.

Μεταξύ αυτών που έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής το κείμενο, είναι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που δημοσιεύουν ΜΜΕ της Αθήνας, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας, οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Πάρις Μουτσινάς, Γρηγόρης Ψαριανός, Βασίλης Οικονόμου, Τάσος Κουράκος, Γιώργος Κασσαπίδης και Χρήστος Αηδόνης, από το ΠΑΣΟΚ οι Δημήτρης Κρεμαστινός και Νίκος Σηφουνάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.