ΠΑΣΟΚ: Καθορίστηκε πρόγραμμα δράσεων για τον εκλογικό αγώνα

Καθορίστηκε το πρόγραμμα δράσεων της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου 2015 και το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:
Τετάρτη, 2 Σεπ. 2015: Συνεδρίαση με τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, ώρα 19:00.
Πέμπτη, 3 Σεπ. 2015: Συνεδρίαση της Διευρυμένης Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, στα γραφεία της, ώρα 19:30
Παρασκευή, 4 Σεπ. 2015: Συνεδρίαση με τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Ζαγοράς-Μουρεσίου, στο Δημαρχείο Ζαγοράς, ώρα 19:00.
Σάββατο, 5 Σεπ. 2015: Συνεδρίαση με τα μέλη των Δημοτικών Οργανώσεων Αλοννήσου και Σκοπέλου (Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί)
Κυριακή, 6 Σεπ. 2015: Συνεδρίαση με τα μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης Σκιάθου (Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί)
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σκοπός των συνεδριάσεων, είναι ο συντονισμός των δράσεων για τον εκλογικό αγώνα, με τη δημιουργία Δημοτικών Επιτροπών, καθώς και η συσπείρωση και η επανασύνδεση με τη βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τις κοινωνικές δυνάμεις και τις παραγωγικές τάξεις που αποτελούν τον πυλώνα της Δημοκρατικής Παράταξης. Στη διάρκεια των συνεδριάσεων θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγγραφής ή επικαιροποίησης στοιχείων μέλους του Κινήματος, για όσους/ες το επιθυμούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.