Περιφέρεια: Δρομολογείται το εκθεσιακό υλικό του Μουσείου Κάρλας

Εγκρίσεις μελετών, τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 10.016.021,74 € ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Για το Ν. Μαγνησίας εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου της παροχής υπηρεσίας: «Ειδικές επιστημονικές εργασίες καθορισμού εκθεσιακού υλικού για τον εκθεσιακό χώρο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού Λίμνης Κάρλας – Μαυροβουνίου και το Κέντρο Πληροφόρησης της νέας Λίμνης Κάρλας», προϋπολογισμός έργου: 73.800 € (με ΦΠΑ), ενώ εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου συντήρηση αντλιοστασίων και λοιπών εγκαταστάσεων έργων επαναδημιουργίας λίμνης Κάρλας, προϋπολογισμού 216.000 € (με ΦΠΑ).

Ακόμη, εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού για το έργο «μέσα Ερμηνείας Έργων Ανάδειξης Περιβάλλοντος λ. Κάρλας» και συγκρότηση των επιτροπών διαγωνισμού και αξιολόγησης των ενστάσεων, προϋπολογισμού 621.904,75 € (με Φ.Π.Α.).

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας Π. Ε. Μαγνησίας & Σποράδων για τα σχολικά έτη 2016-2017 & 2017-2018, προϋπολογισμού 3.853.504,09 € (με Φ.Π.Α.) και τη δαπάνη και πληρωμή των προγραμμάτων αγροτικού εξηλεκτρισμού των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων για τα έτη 2014 και 2015, προϋπολογισμού 12.750 € (με Φ.Π.Α.)

Τέλος, εγκρίθηκε το αποτέλεσμα διαγωνισμού του έργου Δημιουργία Περιεχομένου Πινακίδων Ενημέρωσης και Πολλαπλής Πληροφόρησης» της πράξης «Σήμανση-Πινακίδες Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Πληροφοριών, προϋπολογισμός 11.500 € (με Φ.Π.Α.) και κατακυρώθηκε πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός ανάδειξης αναδόχου προμήθειας ακατέργαστου άλατος για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων προϋπολογισμού 67.800 € (με Φ.Π.Α.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.