Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας αύριο στον Κατήραγα

Λόγω καθαίρεσης βράχων από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων, θα εκτελεί αύριο Τετάρτη 17-06-2015 εργασίες καθαίρεσης βράχων στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς Ν. Αγχιάλου, με σκοπό να αποτραπεί η πιθανότητα κατάπτωσης αυτών σε διερχόμενα οχήματα.

Για τον λόγο αυτό ενημερώνει ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, μετά από αίτημα των ΠΕΜΣ, εξέδωσε σχετική απόφαση για την ασφαλέστερη ρύθμιση της κυκλοφορίας στην περιοχή, σύμφωνα με την οποία αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Βόλου-Φαρσάλων από 13+60 χ/θ έως 14+770 χ/θ, στην περιοχή της Χρυσής Ακτής Παναγιάς, από τις 9 πμ έως τη 1 μμ στις 17/6/15. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήρια παράπλευρη οδό.

«Τυχόν όχληση που δημιουργείται από την ολιγόωρη αυτή αλλαγή στην κυκλοφορία των οχημάτων κρίνεται απολύτως δικαιολογημένη μπροστά στην ουσιώδη εργασία της καθαίρεσης των βράχων προς άρση της επικινδυνότητας κατάπτωσης αυτών και την ενίσχυση έτσι της ασφάλειας των διερχομένων οχημάτων», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.