Προχωρά η διαδικασία για ναυαγοσώστες σε ακτές του Δήμου Βόλου

Προχωρά η διαδικασία για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων ακτών του Δήμου Βόλου και η Οικονομική Επιτροπή, που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, αποφάσισε ομόφωνα την υποβολή του 2ου πρακτικού για τη διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού (ΠΔ 28/80) για τη ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Βόλου έτους 2016 προϋπολογισμού 73.775,40 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τον έλεγχο του απαιτούμενου εξοπλισμού και την ανακήρυξη οριστικού αναδόχου του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη «Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών ∆ήµου Βόλου έτους 2016», χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από 01/06/2016 έως 31/08/2016 και την ανέθεσε στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Βόλου «Ελπί-Ζώ», που κατέθεσε προσφορά 73.775,40 € συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α.
Οι ακτές του Δήμου Βόλου που θα καλυφθούν με ναυαγοσώστες είναι:
Δύο στις Αλυκές, στη Δημοτική Πλαζ Αλυκών, Άναυρος, Πλάκες, Πλατανίδια, Ν. Αγχίαλος, Καρνάγιο, Χρυσή Ακτή Παναγίας και Μαμιδάκη.

Στο μεταξύ, με απόφαση του αντιδημάρχου Οικονομικών Δημήτρη Πέγιου, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη «Διαύγεια» και σε εφαρμογή της επιτροπής γνωμοδότησης, εγκρίθηκε πίστωση 826,39 € με τον ΦΠΑ, για προμήθεια Plexiglass συγκεκριμένων διαστάσεων, για τοποθέτηση στις παραλίες του Δήμου Βόλου.
Τέλος, με απόφαση του αντιδημάρχου Οικονομικών ανατέθηκε στον μειοδότη η εργασία αποξήλωσης και τοποθέτησης ομπρελών στις ακτές του Δήμου Βόλου, ύψους 4.268 € χωρίς ΦΠΑ (5.249,64 € με ΦΠΑ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.