Π.Θ.: Σειρά σεμιναρίων για τη «Διαχείριση της αλλαγής»

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά σεμιναρίων, όπου θα φιλοξενούνται προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, τόσο εθνικού όσο και παγκοσμίου επιπέδου.

Το θέμα των σεμιναρίων είναι “Διαχείριση της αλλαγής” και σκοπός είναι η ανάπτυξη προβληματισμού σε θέματα διαχείρισης αλλαγής σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ.
Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Οικονομικών Επιστημών και Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα σεμιναρίων είναι:

14/10/2015 : Ομιλητής κ. Κόκκινος Σωτήριος από την εταιρία «FEAC Engineering P.C», με θέμα «Από το εργαστήριο και το CERN στην πρακτική εφαρμογή»
21/10/2015: Ομιλητής κ. Αντύπας Μάκης από την εταιρία «Viva Payments», με θέμα
«Οι συναλλαγές στο μέλλον (δεν αλλάζει ο Έλληνας;)»
4/11/2015: Ομιλητής κ. Μανιατόπουλος Αλέξανδρος από την εταιρία «Yodiwo», με θέμα «Internet of Things: Διαμορφώνοντας την πρακτική καθημερινότητα του μέλλοντος»
11/11/2015: Ομιλητής κ. Πουρναράκης Δημήτριος από την εταιρία «Nimbata», με θέμα «Αλλάζοντας τον κόσμο του marketing, από την Ελλάδα στις Η.Π.Α.»
18/11/2015: Ομιλητής κ. Χατζηιωάννου Αριστοτέλης από την εταιρία «e-NioS», με θέμα «Ο ρόλος των τεχνοβλαστών στην προώθηση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας»
2/12/2015: Ομιλητής κ. Καρκαντζέλης Αναστάσιος από την «Φάρμα Δοξάτου», με θέμα «Από τη μονάδα στο σύστημα – εφαρμογή ολοκληρωμένου σχεδιασμού αλυσίδας αξίας»
9/12/2015: Ομιλητής κ. Δεληστάθης Χρήστος από την ΚΟΙΝΣΕΠ «Φυλώ», με θέμα «Προσθέτοντας γνώση στην παράδοση: μπορεί να υπάρξει παραγωγή στον ύπαιθρο χώρο;»
20/01/2016: Ομιλητής κ. Δοντάς Ευρυπίδης από την Κλωστοϋφαντουργία «Επίλεκτος», με θέμα «Πολεμώντας την αβεβαιότητα με το όπλο της αλλαγής»

Τα σεμινάρια είναι ανοικτά στο κοινό και θα πραγματοποιούνται στις 19:00 στο κτήριο του Τμήματος Μηχ. Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.