Π. Μουτσινάς: «Προβλήματα από την ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή του Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς κατέθεσε ως αναφορά προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη την επιστολή της Δημοτικής Συμβούλου, κ. Μαρίας Σαμαρά (επικεφαλής της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου), με την οποία διαμαρτύρεται για το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει στην περιοχή του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από την ελλιπή αστυνόμευση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες να αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια τόσο για τις περιουσίες τους όσο και για τη σωματική τους ακεραιότητα. Για το λόγο αυτό αιτείται τη βελτίωση της αστυνόμευσης με την ενίσχυση του υπάρχοντος αστυνομικού σταθμού Ζαγοράς, την επαναλειτουργία του αστυνομικού σταθμού της Τσαγκαράδας και τη δημιουργία ενός νέου αστυνομικού τμήματος στα όρια του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου. Ο βουλευτής με την αναφορά του επεσήμανε:
«Κύριε Υπουργέ,
Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της προαναφερόμενης περιοχής είναι τραγική, λόγω της έξαρσης που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα οι κλοπές και οι διαρρήξεις στο Ανατολικό Πήλιο.
Επειδή χρέος της ελληνικής πολιτείας είναι η παροχή κλίματος ασφάλειας, προκειμένου να διασφαλιστεί η στοιχειώδης ποιότητα ζωής των κατοίκων, σας παρακαλώ να εξετάσετε άμεσα και ουσιαστικά τη συνημμένη αναφορά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.