Σαράντα σακούλες με σκουπίδια μάζεψαν τα μέλη της Λ.Ε.Δ.

Μέσα από την πρωτοβουλία «Let’s do it», την Κυριακή στο Βόλο

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 40 σακούλες σκουπιδιών κατάφεραν και μάζεψαν από το χώρο στα νταμάρια της Γορίτσας, αλλά και περιμετρικά του δρόμου, στους πρόποδες του λόφου, οι εθελοντές- μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που αναπτύχθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά και στην πόλη μας, «Let’s do it».
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα» ο εκπρόσωπος της Λέσχης κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, βρέθηκαν κουβέρτες, μαξιλάρια, μπουκάλια, μπάζα, ρούχα, μαξιλάρια μέχρι και… στρώματα. «Ταυτόχρονα, κάναμε και την κοπή των αγριόχορτων στο δρόμο περιφερειακά στη Γορίτσα».
Εθελοντικοί καθαρισμοί όμως πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία της πόλης.
Η Ένωση Βατραχανθρώπων και ο Σύλλογος αυτοδυτών Βόλου, βρέθηκε στις Αλυκές και πραγματοποίησε υποθαλάσσιο καθαρισμό μαζί με την Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Αγριάς που διέθεσε το σκάφος για τον καθαρισμό.
Οι εθελοντές της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας της Δ/σης Κοινωνικής Προστασίας ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο του Βόλου και κατευθύνθηκαν προς Αλυκές όπου πραγματοποίησαν εξωτερικό καθαρισμό της Παραλίας Αλυκών. Μαζί ήταν και οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και η Ομάδα Διάσωσης Βόλου, το 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, το 27ο Δημοτικό Σχολείο Αλυκών και το 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.
Παράλληλα, ο Σύλλογος Γονέων του 21ου Δ.Σ. Βόλου, προχώρησε σε εθελοντικό καθαρισμό στο πάρκο της γειτονιάς στην οδό Ορμινίου, αλλά και στο προαύλιο και τον εξωτερικό χώρο του σχολείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.