Σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πέρασε το 81% των υποψηφίων του ΓΕΛ Αλμυρού

Σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πέρασε το 81% των υποψηφίων του ΓΕΛ Αλμυρού, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του σχολείου, με αφορμή τις πρόσφατες πανελλήνιες εξετάσεις.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, «η Διευθύντρια κ. Μαρδάκη Χρυσάνθη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Αλμυρού αισθάνονται ιδιαίτερη ικανοποίηση για το πολύ μεγάλο ποσοστό των μαθητών του Σχολείου , οι οποίοι διακρίθηκαν κατά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και να είναι αληθινά ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι με οτιδήποτε και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους. Άλλωστε, εάν κανείς θέτει στόχους , τους οποίους υποστηρίζει με μεθοδικότητα, πρόγραμμα και μόχθο, τότε η επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητη.
Αναλυτικότερα, το 81% των υποψηφίων του σχολείου μας, που συμμετείχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πέτυχε την εισαγωγή του σε σχολή προτίμησής του αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι το υψηλό επίπεδο γνώσεων, η άριστη συνεργασία μεταξύ διδασκόντων και διδασκομένων και η διαμόρφωση κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ τους μπορούν να εγγυηθούν την είσοδό τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση».

.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.