Σε ΕΒΟΛ και Βόρειες Σποράδες περιόδευσε η Ζέττα Μακρή

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :

Στο ΕΒΟΛ η Ζέττα Μακρή
Τον Αγροτικό Συνεταιρισμού Βόλου και την Γαλακτοκομία ΕΒΟΛ επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή. Κατά την διάρκειά της επίσκεψης της, η κα Μακρή συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Νικήτα Πρίντζο, με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και με εργαζομένους για θέματα, που αφορούν στον αγροτικό και κτηνοτροφικό πληθυσμό της περιοχής μας. Η κα Μακρή εξήρε τις δράσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού και επεσήμανε την συμβολή του στην τόνωση της τοπικής μας οικονομίας. Όπως δήλωσε η κα Μακρή, το ΕΒΟΛ αποτελεί μία γαλακτοβιομηχανία – πρότυπο, που διαφημίζει την περιοχή μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, υπενθύμισε η κα Μακρή, ότι οι αρχηγοί της Ν.Δ, όταν επισκέπτονται την πόλη μας, επισκέπτονται πάντα και το ΕΒΟΛ.
Η κα Μακρή ενημερώθηκε, επίσης, από τον κ. Πρίντζο για την προοπτική δημιουργίας μία νέας μεγάλης επένδυσης, που θα έχει σχέση με τη διατροφική αλυσίδα, χρησιμοποιώντας αγροτικά προϊόντα της περιοχής και θα απασχολεί πάνω από 100 εργαζομένους, Η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας επεσήμανε ότι οι δράσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και της ΕΒΟΛ είναι πρωτοπόρες, δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και στηρίζουν το συνεταιριστικό κίνημα. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Ν. Πρίντζος επαίνεσε την πολιτική πορεία της κας Μακρή, η οποία υπερασπίζεται με ήθος και εντιμότητα τα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχής μας. Ο κ. Πρίντζος ευχαρίστησε την κα Μακρή για το διαρκές της ενδιαφέρον για το συνεταιριστικό κίνημα και τις δράσεις της ΕΒΟΛ και για την βοήθεια που τους παρείχε σε κάθε περίπτωση, που αυτή κρινόταν αναγκαία. Τέλος, η κα Μακρή ανέφερε ότι η βοήθεια αυτή ήταν υποχρέωσή της προς την διοίκηση και τους εργαζομένους μίας επιχείρησης, που έχει ξεπεράσει τα στενά τοπικά όρια της περιοχής μας και έχει γίνει γνωστή, πανελληνίως, για τις δράσεις και την κερδοφορία της.

Στις Β. Σποράδες η Ζέττα Μακρή

Την Σκόπελο και την Σκιάθο επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή. Η κα Μακρη συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και φίλους στα δύο νησιά των Β. Σποράδων., για να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιωτικών περιοχών. Όπως τόνισε η κα Μακρή στην ομιλία της στην Σκόπελο, η οικονομία των νησιών μας βασίζεται κατά κύριο λόγο στον τουρισμό, που αποτελεί προτεραιότητα για την παράταξη της Ν.Δ. Για να μπορέσει να αναπτυχθεί ο τουρισμός, όμως, χρειάζεται η καλλιέργεια κλίματος σταθερότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας.
Η Ν.Δ στηρίζει τον τουρισμό, επεσήμανε η κα Μακρή και στηρίζει το πιλοτικό πρόγραμμα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου , όπως αυτό παρουσιάστηκε στο συνέδριο του ΣΕΤΕ προ διμήνου. Έμφαση έδωσε, επίσης, η κα Μακρή στην ανάγκη τα λιμάνια να μετατραπούν σε πόλους ανάπτυξης και αποτελεσματικές πύλες εισόδου και εξόδου προσώπων και αγαθών.
Μετά την Σκόπελο, η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας επισκέφτηκε την Σκιάθο, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους και τα κομματικά στελέχη του νησιού. Η κα Μακρή αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Σκιάθου και τον αγώνα, που δίνουν καθημερινά για την προώθηση των θέσεων της παράταξης τους. Τους ευχαρίστησε, επίσης, για την πρόσκλησή τους να επισκεφθεί το νησί και για την οργάνωση της εκδήλωσης της. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε μαζί τους και η παρουσία τέτοιων μαχητικών κομματικών στελεχών είναι ενθαρρυντική και μας δίνει δύναμη, τόνισε η κα Μακρή.
Η πρώην υφυπουργός επισκέφτηκε, επίσης, και το νέο κέντρο υγείας Σκιάθου, υπενθυμίζοντας τον αγώνα δρόμου που κατέβαλε για την Υπογραφή Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας του έργου ανέγερσης του. Η κα Μακρή αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των νησιωτικών περιοχών και υπενθύμισε τις δράσεις της για την εύρυθμη λειτουργία των κέντρων υγείας της Σκιάθου και της Σκοπέλου και του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου με τις προκηρύξεις επικουρικών και αγροτικών ιατρών , με την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αλλά και με την κήρυξη τους ως αγόνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.