Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 31χρονου Απ. Πλασταρά

Ο ποδοσφαιριστής που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Σε κλίμα οδύνης έγινε χθες στο Αχίλλειο Αλμυρού, η κηδεία του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού Αποστόλη Πλασταρά, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ξημερώματα του Σαββάτου, στην ΠΑΘΕ στο ύψος της Σούρπης. Στο μεταξύ, εντοπίστηκε ο οδηγός που παρέσυρε τον 31χρονο. Πρόκειται για κάτοικο του Βελεστίνου, που ομολόγησε, δηλώνοντας ωστόσο, ότι δεν αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε άνθρωπο.

Το θανατηφόρο

Υπενθυμίζεται, ότι θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 6 περίπου σήμερα το πρωί στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Αλμυρού, με θύμα τον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Αχιλλείου και άλλων ερασιτεχνικών σωματείων της Μαγνησίας Απόστολου Πλαστάρα.

Το δυστύχημα έγινε στην εθνική οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκης στο 277 χλμ ύψος του Αλμυρού και σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρήκε τραγικό θάνατο, προσπάθησε να κάνει ελιγμό, προκειμένου να αποφύγει τελάρο με λαχανικά που έφυγε από προπορευόμενο φορτηγάκι.

Ο Αποστόλης επέστρεφε με το αυτοκίνητο μετά τη νυχτερινή δουλειά του όταν στο συγκεκριμένο σημείο (στο ρεύμα από Αλμυρό προς Αθήνα) έγινε εκτροπή του οχήματός του, μετά τον ελιγμό και ο άτυχος 31χρονος πετάχτηκε στο οδόστρωμα όπου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, που ο οδηγός του δε σταμάτησε και αναζητείται.

Αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώρισαν, πάντα μαχητής στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου, ένας από τους κορυφαίους παίκτες των τελευταίων 15 ετών. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε ανείπωτο πόνο στην οικογένεια και τους οικείους του, στους συγχωριανούς του, σε όλη την αθλητική Μαγνησία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.