Στο εδώλιο για παράνομο ψαροντούφεκο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

Αύριο Παρασκευή θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ένας 46χρονος και ένας 30χρονος, ου κατηγορούνται για παράνομη υποβρύχια αλιεία στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, ενώ ο 17χρονος γιός του πρώτου, αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος σε βάρος του.
Οι τρεις συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από λιμενικούς να κάνουν υποβρύχιο ψάρεμα στο Θαλάσσιο Πάρκο (προστατευόμενος χώρος που απαγορεύεται η αλιεία), ενώ σε έλεγχο που τους έγινε αντιστάθηκαν, πριν συλληφθούν.

Τους δύο άνδρες και τον ανήλικο, εντόπισαν λιμενικοί να κάνουν ψαροντούφεκο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και όταν πλησίασαν και προσπάθησαν να ου συλλάβουν αντιστάθηκαν. Τελικά, οι τρεις συνελήφθησαν, μεταφέρθηκαν το βράδυ στο Λιμεναρχείο Βόλου, όπου κρατήθηκαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της παράνομης αλιείας, της απείθειας και της αντίστασης κατά τη Αρχής.
Ο εισαγγελέας Ανηλίκων, άφησε ελεύθερο τον 17χρονο αφού όρισε σε βάρος του τακτική δικάσιμο, ενώ ελεύθεροι αφέθηκαν και οι άλλοι δύο άνδρες, αφού η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει αύριο Παρασκευή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.