«Στόχος της Sky Express, να παραμείνει»

Δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή της εταιρίας στο «Ράδιο Ένα 102,5»

Το γεγονός ότι στόχος της αεροπορικής εταιρίας, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, Sky Express, είναι να δημιουργήσει στην Κεντρική Ελλάδα που θα παραμείνει, επισήμανε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Γιάννης Λιδάκης, μιλώντας σήμερα στο «Ράδιο Ένα 102,5».
Η εταιρία που ξεκίνησε δρομολόγια εδώ και 10 ημέρες από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου προς Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Μυτιλήνη, έχει στοιχεία, που δείχνουν ότι υπάρχει θετική κατεύθυνση και ευελπιστεί να πάνε ακόμη καλύτερα.
Ο κ. Λιδάκης τόνισε ότι στόχος είναι τα δρομολόγια προς Μυτιλήνη και Ηράκλειο να παραμείνουν και μετά το καλοκαίρι.

«Ρεύμα τουριστικής ανάπτυξης προς την Κεντρική Ελλάδα»
«Θεωρούμε ότι στην Κεντρική Ελλάδα με τις συνδέσεις της Sky Express από τη Ν. Αγχίαλο προς Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Μυτιλήνη, δύο δρομολόγια την εβδομάδα για κάθε προορισμό, θα δημιουργηθεί ένα ρεύμα τουριστικής ανάπτυξης προς την Κεντρική Ελλάδα και προς τα άλλα μέρη», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας.
Όπως ανέφερε, ξεκίνησαν οι πτήσεις από τις 2 Ιουλίου, κάθε Τετάρτη και Σάββατο προς Μυτιλήνη και κάθε Πέμπτη και Κυριακή για Μύκονο, Σαντορίνη και Ηράκλειο, ενώ ήδη έγινε επικοινωνία με φορείς, ταξιδιωτικούς πράκτορες και ξενοδόχους σε όλα τα μέρη.
Ο κ. Λιδάκης μετέφερε την εικόνα ότι οι πτήσεις πηγαίνουν καλά, για αρχή της σεζόν και δήλωσε ότι ελπίζει να πάνε ακόμη καλύτερα. Όπως ανέφερε, τα υπάρχοντα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί μέχρι τέλος Αυγούστου και τότε η εταιρία θα εξετάσει για τη συνέχεια, όχι στις Κυκλάδες, αλλά στο Ηράκλειο και στη Μυτιλήνη. «Στόχος της Sky Express είναι να κάνει στην Κεντρική Ελλάδα κάτι που θα παραμείνει», ήταν η δήλωση του κ. Λιδάκη.

Στο μέλλον και άλλοι προορισμοί;
Όπως εξήγησε τα δρομολόγια γίνονται με το αεροσκάφος ATR 42, που είναι το νεώτερο στο στόλο της εταιρίας και είναι 46 θέσεων. «Μπορούμε στο μέλλον να δούμε και άλλους προορισμούς, αλλά καλύτερα να μείνουμε σ’ αυτούς προς το παρόν», ανέφερε.
Ο εμπορικός διευθυντής της Sky Express, τόνισε ότι οι τιμές είναι στάνταρ για όλη την καλοκαιρινή περίοδο αι ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό για απλή μετάβαση: Από 79 € για τη Μύκονο, 89 € για Σαντορίνη και Μυτιλήνη και 100 € για Ηράκλειο. «Πιστεύουμε ότι είναι καλές τιμές για να μπορέσει να οργανώσει ο καθένας από μας ένα ταξίδι, από τριήμερο μέχρι 10ήμερο, ώστε να μπορέσει να επισκεφθεί ο καθένας ομορφιές, τόσο για τους προορισμούς, όσο και ης Κεντρικής Ελλάδας», τόνισε.
Τέλος, ο Γιάννης Λιδάκης επισήμανε ότι τα στελέχη της Sky Express προσπαθούν να αναδείξουν την Κεντρική Ελλάδα, ώστε να δώσουν την πληροφορία και τη δυνατότητα στους εν δυνάμει επιβάτες, τι επιλογές έχουν, όταν φτάσουν στην Κεντρική Ελλάδα.
Σημειώνεται ότι η εταιρία συνδέει αεροπορικώς τη Σκιάθο με τη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.