Συγκλονισμένη η κοινωνία της Μακρυράχης από το έγκλημα

Έκλεισαν δύο σπίτια σε κρίσιμη κατάσταση ο δολοφόνος

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η μικρή κοινωνία της Μακρυράχης από το αποτρόπαιο και χωρίς αιτία έγκλημα που έγινε αφορμή να κλείσουν δύο σπίτια και με «μήλον της έριδος» μια διαζευγμένη 36χρονη γυναίκα μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.

Σήμερα αναμένεται να γίνει στη Λάρισα η ιατροδικαστική εξέταση που παρήγγειλε η Αστυνομία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 61χρονου αγρότη, κάτοικο – εν ζωή – του χωριού, ενώ ο 50χρονος, επίσης συγχωριανός και αγρότης, που πυροβόλησε με μονόκαννο κυνηγετικό όπλο το θύμα και την 36χρονη πρώην φίλη του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, πίνοντας φυτοφάρμακο.

Ελαφρά τραυματισμένη από πυροβολισμό που δέχτηκε στο χέρι, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο και η 36χρονη γυναίκα από τον Κισσό, που τις τελευταίες μέρες έμενε στο σπίτι του 61χρονου στη Μακρυράχη.

Το φονικό οφείλεται σε αντιζηλία του 50χρονου αγρότη, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Ο δράστης, είχε δεσμό με την 36χρονη, για διάστημα οκτώ μηνών, αλλά η σχέση τους διακόπηκε και η γυναίκα έκανε σχέση με τον 61χρονο, με αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου ο 50χρονος να πάει στο σπίτι του συγχωριανού του, να τους βρει μαζί και μετά από λογομαχία να τους πυροβολήσει τον άνδρα στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα και τη γυναίκα στο χέρι.
Στη συνέχεια ο 50χρονος πήγε στο σπίτι του και, όταν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής απεβίωσε ο 61χρονος και η Αστυνομία πήγε στο σπίτι του να τον συλλάβει για ανθρωποκτονία από πρόθεση, διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας φυτοφάρμακο.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι γιατροί εκτιμούν ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και θα απαιτηθεί τουλάχιστον 15νθήμενος νοσηλεία, διότι υπέστη εγκαύματα στον οισοφάγο.
Η κηδεία του άτυχου 61χρονου, αναμένεται να γίνει αύριο Τρίτη στη Μακρυράχη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.