Συζητήθηκε το ΣΧΟΟΑΑΠ της Ανάβρας για διαβούλευση

Η Ανάβρα

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/12/2014, η παρουσίαση του Β1 Σταδίου της Μελέτης: «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Α.Π.) Κοινότητας Ανάβρας Νομού Μαγνησίας» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμυρού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στη συνάντηση αυτή υπήρξε ενημέρωση των Φορέων από τους Μελετητές. Ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και απαντήθηκαν οι όποιες απορίες στα ερωτήματα τους μέσα σε πολύ καλό κλίμα.
Η Δημοτική Αρχή έπειτα από αίτημα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημητρίου Δημάκη αλλά και του Προέδρου και του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Ανάβρας κου Γεωργίου Τσανή, θα πραγματοποιήσει ανάλογη εκδήλωση και στην Ανάβρα. Η ενημέρωση των κατοίκων της Ανάβρας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29/12/2014, με σκοπό να θέσουν και οι ίδιοι τις ερωτήσεις τους αλλά και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα για τη μελέτη του σχεδίου.
Αφού πραγματοποιηθεί η διαβούλευση με τους κατοίκους της Ανάβρας, η μελέτη αυτή θα αποτελέσει θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου εκεί θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.