Συνάντηση νεολαίων του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Συνάντηση νεολαίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας ενόψει της εκλογικής μάχης της Κυριακής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Λουφόπουλος Δημήτριος και Πολίτης Αντώνης, το μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Τσιμπανάκος Δημήτρης καθώς και πλήθος νεολαίων από το Βόλο και τις γύρω περιοχές.

Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση για τη δυναμική συμμετοχή των νεολαίων στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ της Μαγνησίας αλλά και για την ανανέωση και τη φρεσκάδα που εκφράζει συνολικά όλο το ψηφοδέλτιο. Κοινή συνισταμένη των παρευρισκομένων ήταν πως οι εκλογές της Κυριακής αποτελούν αφετηρία ανασυγκρότησης του κινήματος και συνολικά της Κεντροαριστεράς που σταθερά αποτελούσε και αποτελεί των πυλώνα των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων για τη χώρα.

Κριτική ασκήθηκε σε ΝΔ και ΣΥ.ΡΙZ.Α που μπροστά στη καλλιέργεια βραχυπρόθεσμου διπολισμού για εκλογικά οφέλη άφησαν εκτός προεκλογικής ατζένταςτα καίρια ζητήματα που αφορούν τη νεολαία όπως η ανεργία και η παιδεία. Τέλος κάλεσαν τους πολίτες της Μαγνησίας και ειδικότερα τους νέους να στηρίξουν το ΠΑ.ΣΟ.Κσυμβάλλοντας με τη ψήφο στηναλλαγήπολιτικής προς τη κατεύθυνση αποκατάστασης των αδικιών για να βρεθεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ ξανά στο πλευρό του μη προνομιούχου ‘Ελληνα.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.