Συναντήσεις Μαρίνας Χρυσοβελώνη με Αθανασίου και Σούρλα

Σήμερα το πρωί η Τομεάρχης Δικαιοσύνης των ΑΝΕΛ και βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε το υπουργείο Δικαιοσύνης όπου συναντήθηκε διαδοχικά με τον υπουργό κ. Αθανασίου και τον γενικό γραμματέα Διαφάνειας κ. Σούρλα. Η κα. Χρυσοβελώνη ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου σχετικά με τις πρόσφατες πρωτοβουλίες των ΑΝΕΛ που αφορούν την συμπλήρωση του νομοθετικού πλαισίου για την χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων. Συγκεκριμένα η τομεάρχης Δικαιοσύνης του Κινήματος ζήτησε την υιοθέτηση σχετικών τροπολογιών της για την αναστολή τόσο της κρατικής επιχορήγησης κομμάτων που εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος όσο και τυχόν αδειών λειτουργίας ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους και με αφορμή την υπόθεση Ρωμανού ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου έθεσε το ζήτημα του νομοθετικού κενού που υπάρχει στην περίπτωση κρατουμένων οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Από πλευράς του ο κ. Σούρλας κατά την συζήτηση που είχε με την κα. Χρυσοβελώνη επαίνεσε κάθε πρωτοβουλία η οποία αποσκοπεί στην ενίσχυση της διαφάνειας στα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων και στην λογοδοσία όσων διαχειρίζονται χρήματα του Ελληνικού λαού.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων της στο υπουργείο Δικαιοσύνης η Μ. Χρυσοβελώνη ερωτώμενη από δημοσιογράφους για την υπόθεση Ρωμανού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.