Συναντήσεις με εργαζόμενους σε Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ και επαγγελματίες αυτοκινητιστές

Είχε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Συναντήσεις με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων των εργαζομένων στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας καθώς και με επαγγελματίες αυτοκινητιστές (ΤΑΧΙ) πραγματοποίησε το διήμερο 25-26 Αυγούστου, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής άκουσε προσεκτικά τα μείζονα προβλήματα που ταλανίζουν συνεχώς τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας και συνίστανται κυρίως σε ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού, απλήρωτες εφημερίες, ακινητοποιημένα ασθενοφόρα οχήματα λόγω βλαβών εξαιτίας παλαιότητάς τους , προειλημμένα αποτελέσματα σε επερχόμενες αξιολογήσεις «μαιμού».

Συγχρόνως, οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές Ν.Μαγνησίας μετέφεραν στην κ. Χρυσοβελώνη το τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει εξαιτίας της αδιαφορίας εκ μέρους της συγκυβέρνησης να ενσκύψει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω ανεξόφλητων οφειλών τους προς τον ΟΑΕΕ, αλλά και αδυναμία καταβολής των τρεχουσών δόσεων υψηλής φορολόγησης των πενιχρών πλέον εισοδημάτων τους.

Τέλος, η κ. Χρυσοβελώνη δεσμεύτηκε ότι θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την ανάδειξη και την αντιμετώπιση όλων των ως άνω προβλημάτων και ότι θα συνεχίσει να μάχεται στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά να εξασφαλίσουν την επιβίωση των ιδίων και των μελών των οικογενειών τους μέσα σ΄ένα περιβάλλον γεμάτο αμφισβήτηση και ανασφάλεια .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.