Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου, που θα συζητήσει και θα λάβει απόφαση για την αξιολόγηση των υπαλλήλων, ενώ θα γνωμοδοτήσει με το Α’ στάδιο της μελέτης Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δ.Ε. Ζαγοράς (επιλογή σεναρίου ανάπτυξης περιοχής).

Επίσης, θα γίνει εισήγηση προς την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας για τον καθορισμό ανώτατου αριθμού ανά κατηγορία αδειών άσκησης υπαίθριου (πλανόδιου και στάσιμου ) εμπορίου για το έτος 2015 και προέγκριση συμμετοχής του Δήμου σε τουριστικές εκθέσεις εσωτερικού – εξωτερικού για την περίοδο 2014-2015.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει και θα λάβει απόφαση για τη συμμετοχή του Δήμου σε πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του ΥΠΑΑΤ για το έτος 2014, ενώ θα αποφασίσει για τον καθαρισμό των εγκαταλελειμμένων ακινήτων, από τους ιδιοκτήτες τους, και για την άρση της επικινδύνου κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από τα ετοιμόρροπα κτίρια και για τη μετακίνηση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων τα οποία βρίσκονται εντός των ορίων της Δ.Κ. Ζαγοράς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.