Σχεδόν αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός στη Μαγνησία

Καλός σε γενικές γραμμές και με θερμοκρασία που θα φθάνει κατά κύριο λόγο τους 24 βαθμούς Κελσίου, θα διατηρηθεί ο καιρός στη Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», για σήμερα στο νομό μας «ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12…24 οC.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12…24 οC.
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12…24 οC. Στον ΒΟΛΟ 17…24 οC.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι και πάλι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12…24 οC.
Οι ενδείξεις για το Σάββατο σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι «ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο 24…26 οC. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη 24…27 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.