Σχεδόν αίθριος καιρός με… λίγες συννεφιές από αύριο

Σχεδόν αίθριος καιρός με…λίγες συννεφιές από αύριο, αλλά καλές συνθήκες από την Πέμπτη και μετά, προβλέπει ο «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης». Για σήμερα ωστόσο, στο νομό μας, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, που θα αυξηθούν το απόγευμα, και πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20…32 οC.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20…31 οC.

Την Παρασκευή σύμφωνα με τις ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο (η ανώτερη 31-33 0C) .
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο (32-34 0C) .
Την Κυριακή ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη (32-34 0C) .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.