Τηλεματική διαχείριση απορριμματοφόρων στο Νότιο Πήλιο

Με απόφαση στο ερχόμενο συμβούλιο

Στη λήψη απόφασης για αποδοχή της απόφασης ένταξης της Πράξης «Τηλεματική Διαχείριση Απορριμματοφόρων Δήμου Νοτίου Πηλίου», συνολικής δημόσιας δαπάνης 61.500€, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή σύγκλιση» αναμένεται να προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου, την ερχόμενη Τρίτη, στις 4 το απόγευμα.

Στα υπόλοιπα θέματα του συμβουλίου, είναι η συμπλήρωση απόφασης του Δ.Σ. με θέμα «Κανονιστική απόφαση για την χρήση των κοινοχρήστων χώρων του Δήμου», αλλά και η σύνταξη διαχειριστικών μελετών και ο ορισμός μελών για την συγκρότηση συντονιστικού τοπικού οργάνου για θέματα πολιτικής προστασίας.

Παράλληλα, θα γίνει η έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Προστατευτικών Στηθαίων Ασφαλείας στο δρόμο Διακοπο- Αγ. Κυριακή», αλλά και η λήψη διοικητικών μέτρων και δικαστικών ενεργειών περί απόδοσης λατομικών χώρων, με την έγερση αγωγών απόδοσης προσοδοφόρου μισθίου, λόγω λήξεως των συμβάσεων και παράνομης χρήσης αυτών.

Στα υπόλοιπα θέματα η συμμετοχή στο πρόγραμμα Γαλάζιες Σημαίες για το έτος 2015, περί εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση Πινιδίστρα Τρικερίου, περί εκμίσθωσης δημοτικού καφενείου στην πλατεία Καλαμακίου, περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014, επικαιροποίηση των υπ’ αριθμ. 498/20-12-2013 «Προμήθεια εξοπλισμού και λοιπών εργασιών του κληροδοτήματος Αποστολίδη με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.