Το νέο «πουλέν» της Ν.Δ. στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας

Ο Κ. Κυρανάκης πρόεδρος της νεολαίας του Ε.Λ.Κ.

Λέγεται Κώστας Κυρανάκης, είναι 27 χρόνων η μητέρα του κατάγεται από το Βόλο, είναι πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, στις πρόσφατες εκλογές με 12.463 ψήφους (ανάμεσα σε 42 υποψηφίους 21ος). Ο Κώστας Κυρανάκης, θα είναι το νέο «πουλέν» της Ν.Δ. στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μαγνησία και η έκπληξη, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα νέο πολιτικό, ο οποίος είναι γεννημένος στο Λουξεμβούργο το 1987, με πολύ καλές ιδέες και συγκροτημένος πολιτικά. Το 2013 εκλέχθηκε πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μετά τις σπουδές του στη Νομική Αθηνών και Στρατηγική Επικοινωνία στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών.
Νέος της Ευρώπης ο Κ. Κυρανάκης, έχει δική του επιχείρηση στο διαδίκτυο και μου αρέσει πολύ η θέση του: «Δεν είμαι αυτός που θα λύσει όλα τα προβλήματα, ούτε αυτός που θα υποσχεθεί. Δεν μου αρέσουν οι λαϊκισμοί, αλλά ούτε η μιζέρια. Δεν θέλω να τα περιμένω όλα από το κράτος, αλλά ούτε και να το βρίσκω μπροστά μου, όταν θέλω να κάνω πράξη την ιδέα μου. Δεν θα σταματήσω λεπτό, να πιστεύω ότι η δύναμη της Ευρώπης, είναι οι άνθρωποί της. Οι άνθρωποι, οι ευρωπαίοι πολίτες, είναι αυτοί που με εμπνέουν. Όχι οι θέσεις και τα μεγάλα κτίρια των Βρυξελλών.
Η συμμετοχή του Κ. Κυρανάκη στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας, είναι γεγονός, ότι έχει ανησυχήσει όσους ενδιαφέρονται να γίνουν βουλευτές, διότι πρόκειται για ένα νέο πολιτικό, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τη Μαγνησία, έχοντας σπουδαίες γνωριμίες στις Βρυξέλλες.
Μάλιστα οι προτάσεις του για την απασχόληση των νέων και τη νεανική ανεργία, υιοθετήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Γεγονός είναι ακόμη ότι «βγάζει γλώσσα» ακόμη και στον Σόϊμπλε.
Γ. Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.