Τρεις μήνες απλήρωτοι οι γιατροί στο ΠΕΔΥ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τρεις μήνες απλήρωτοι παραμένουν οι γιατροί στο ΠΕΔΥ, σύμφωνα με καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.
Ο Σύλλογος, «καταγγέλλει την απαράδεκτη τακτική της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας για την μη πληρωμή των επικουρικών ιατρών που εργάζονται στο ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ).
H καθυστέρηση πληρωμής, ή μάλλον η μη πληρωμή τους από την ημερομηνία πρόσληψης τους, ανέρχεται σε τρεις μήνες. Οι συνάδελφοι αυτοί μέσα σε αντίξοες συνθήκες και σε συνδυασμό με τα γνωστά προβλήματα
ελλείψεων ανθρωπινού δυναμικού στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας,
προσφέρουν τις υπηρεσίες τους απλήρωτοι.
Ζητούμε την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων όλων των επικουρικών ιατρών του ΠΕΔΥ Μαγνησίας. Ζητούμε την πλήρη κάλυψη όλων των κενών θέσεων στο ΠΕΔΥ Μαγνησίας με ιατρούς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.
Ζητούμε επί τέλους άμεσα την αναβάθμιση και σωστή οργάνωση της συνολικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη χώρα μας(ΠΕΔΥ, Αγροτικά Ιατρεία, Κέντρα Υγείας και Δίκτυο συμβεβλημένων ιατρών)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.