Υπογράφηκε η σύμβαση για το «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης»

Το έργο αναμένεται να αναβαθμίσει τη ζωή των κατοίκων της περιοχής

Τη σύμβαση για το έργο «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης & Αγίας Τριάδας» με τον Ανάδοχο του Έργου υπέγραψε την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Αλμυρού κος Δημήτριος Εσερίδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για ένα σημαντικότατο έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, αξίας περίπου 10.000.000€. Ουσιαστική βέβαια κατέστη για τη σημερινή υπογραφή, η συμβολή του Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημητρίου Εσερίδη.
Το έργο αυτό κινδύνευε με απένταξη από το τρέχον ΕΣΠΑ και χάρη στην άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού αλλά και των συνεχών παρεμβάσεων του Δημάρχου προς το ΕΠΠΕΡΑΑ φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα».
Ο Δήμαρχος Αλμυρού δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή, καθώς πρόκειται για ένα αξιόλογο έργο, το οποίο θα αναβαθμίσει τη ζωή των κατοίκων της Σούρπης.

Το έργο αυτό περιλαμβάνει την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων της Σούρπης και της Αγίας Τριάδας που αποτελούν ένα ενιαίο οικιστικό συγκρότημα (με την ονομασία Σούρπη), καθώς και τα απαιτούμενα 2 αντλιοστάσια και καταθλιπτικό αγωγό για τη μεταφορά των λυμάτων στην ΕΕΛ Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.