Φεστιβάλ Ορεινού και Θαλάσσιου Αθλητισμού στην Τσαγκαράδα

Συμφωνήθηκε η συνδιοργάνωση, σε συνάντηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την επίσκεψη του προεδρείου του Τουριστικού κι Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας δέχθηκε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Κολυνδρίνη στο γραφείο της, παρουσία και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Τσαγκαράδας κου Παναγιώτη Νάνου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα μέλη του ΔΣ του ανωτέρω συλλόγου, και πιο συγκεκριμένα η κα Χρύσα Χατζιπλή -πρόεδρος, ο κ. Κων. Νικολάου –αντιπρόεδρος, ο κ. Νικ. Μέλης –γεν. γραμματέας, ο κ. Νικ. Καμπούρης –ταμίας, και η κα Αγγ. Κερμά –έφορος, έθεσαν σε γνώση της Αντιπεριφερειάρχη ορισμένα τοπικά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή τους, μεταξύ των οποίων η αναγκαιότητα επιπλέον σήμανσης και περαιτέρω ασφαλτικών εργασιών του οδικού δικτύου, των οποίων ωστόσο η αντιμετώπιση ήδη υλοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Επιπλέον, συμφωνήθηκε η συνδιοργάνωση με τις ΠΕ Μ&Σ του Φεστιβάλ Ορεινού & Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας «Tsagarada Escape Festival», που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον ανωτέρω σύλλογο.

Η κα Κολυνδρίνη δήλωσε σχετικά με τους σκοπούς της συνδιοργάνωσης ότι μεταξύ άλλων εξυπηρετείται κι ο στόχος της ενίσχυσης των εναλλακτικών και θεματικών μορφών τουρισμού μέσα από τη συνέργεια τοπικών φορέων, με την τουριστική προβολή της περιοχής να αναμένεται και φέτος μεγάλη.

??????????????????????????????? Η Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε επίσης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Μαγνησίας, κα Σουλτάνα Πράπα, με την οποία συζητήθηκαν δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας προς όφελος της πολύτεκνης οικογένειας, ξεκινώντας από την συνδιοργάνωση εκδήλωσης τον προσεχή Μάιο με αφορμή την «Ημέρα της Μητέρας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.