Φυσιολογικές θερμοκρασίες αυτή την εβδομάδα στη Μαγνησία

Με φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή και χωρίς αστάθειες θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα στη Μαγνησία, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφ. Τακούδη, για την Τρίτη ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…31 οC.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18…31 οC.

Οι ενδείξεις για την Πέμπτη σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία αμετάβλητη (31-33 0C).

Την Παρασκευή ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη (31-33 0C).

Το Σάββατο και πάλι ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, η θερμοκρασία αμετάβλητη (31-33 0C), ενώ στις δυτικές περιοχές θα είναι λίγο υψηλότερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.