Χρήσιμος οδηγός για τη Νόσο Αλτσχάιμερ

Διανέμεται από το Ινστιτούτο Alzheimer η «Αγία Σοφία»

Το Ινστιτούτο Alzheimer η «Αγία Σοφία», σύμφωνα με το καταστατικό του, στοχεύει στη δωρεάν συμπαράσταση των θυμάτων της νόσου Alzheimer και σε όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανάγκη φροντίδας ενός ατόμου με άνοια, χωρίς σκοπιμότητα ή επιλογή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «προς τούτο διανέμει δωρεάν έργο με τον τίτλο «Βοήθεια για τους περιθάλποντες ατόμων με άνοια» το οποίο είναι προϊόν συνεργασίας της Παγκόσμιας Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ (ADI) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer.

Το έργο εκτυπώθηκε αρχικά σε μικρό αριθμό 10.000 αντίτυπα και θα διανέμεται προσωπικά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου ως κατωτέρω:

Από τον Πρόεδρο Λιάπη Αριστείδη τηλ. 6937299079, τον Αντιπρόεδρο Ιατρό Ευσταθίου Κωνσταντίνο τηλ. 2421076177. Από το μέλος του Δ.Σ. Μπαχλαβά – Καρζή Ιατρό Νευρολόγο τηλ. 2421030550, την Ταμία του Ινστιτούτου, Κοινωνική Λειτουργό κυρία Μανιάκη Νίκη τηλ.6983482921. Λόγω της ζήτησης προβλέπεται η σύντομη εξάντληση και επανεκτύπωση του σε μεγαλύτερο αριθμό. Για όσους δεν προφθάσουν να το αποκτήσουν θα υπάρχουν δυνατότητες:

Να τηλεφωνήσουν εγκαίρως στα μέλη του Δ.Σ. για αναμονή.

Να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Δ. Σ, στο e-mail [email protected] για να τους αποσταλεί αντίγραφο ηλεκτρονικά.

Να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου www.institutoalzheimer.gr η την Ιστοσελίδα www.alzheimer-federation.gr.για να το κατεβάσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.