Χωρίς προβλήματα η διανομή των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων

Χωρίς προβλήματα εστάλησαν σήμερα το πρωί από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, οι καταστάσεις με τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων στα σχολεία της Μαγνησίας.

Όπως έγινε γνωστό, στα κεντρικά Λύκεια του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου και Ν. Ιωνίας τα αποτελέσματα έχουν ήδη αναρτηθεί, ενώ τα αποτελέσματα για τα σχολεία των Σποράδων εστάλησαν με το πλοίο της γραμμής στις 9 το πρωί. Τα αποτελέσματα δόθηκαν στα σχολεία, τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.
Ήδη οι διευθυντές των σχολείων με τους καθηγητές, εξέτασαν αναλυτικά τις καταστάσεις, για να μη γίνουν λάθη.

Οι υποψήφιοι ήδη βρίσκονται στα σχολεία και ενημερώνονται για τη βαθμολογία τους, ενώ από τη 1 το μεσημέρι τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (http://results.it.minedu.gov.gr) πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, για να δουν τη βαθμολογία τους.

«Προσοχή στο μηχανογραφικό»
Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης, επισήμανε ότι στη διανομή των αποτελεσμάτων δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ έδωσε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου προς τους μαθητές, τονίζοντας ότι «εκείνο που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα, είναι η συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου, με βάση την κλήση τους, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του κάθε υποψηφίου».
Όπως ανέφερε, στην κατεύθυνση αυτή μπορεί να βοηθήσουν και οι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η συμπλήρωση των μηχανογραφικών γίνεται, δοκιμαστικά μέχρι το Σαββατοκύριακο, ενώ η κατάθεση και οι διορθώσεις μπορούν να γίνουν από 7 ως 14 Ιουλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.