Δεκατρία σχολεία στη Μαγνησία εντάχθηκαν τη νέα σχολική χρονιά στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας όπου δύνανται να λειτουργήσουν Τάξεις Υποδοχής Ι και ΙΙ ΖΕΠ σύμφωνα με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή.
Συγκεκριμένα πρόκειται για το 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, το 1ο ΕΠΑΛ Βόλου, το Γυμνάσιο Ιωλκού, το 5ο Γυμνάσιο Βόλου, το Εσπερινό Γυμνάσιο Βόλου, το Γυμνάσιο Πτελεού, το παράρτημα του 6ου Γυμνασίου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων, το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, το 1ο Γυμνάσιο Βόλου, το 3ο Γυμνάσιο Βόλου, το 7ο Γυμνάσιο Βόλου, το 8ο και το 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.
Σημειώνεται πως οι τάξεις ΖΕΠ βελτιστοποιούν την εκπαίδευση μαθητών με δυσκολία στην ελληνική γλώσσα. Στη Μαγνησία θα φοιτήσουν Ρομά, πρόσφυγες και μετανάστες μαθητές.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































